Купето го вашето патничко осигурување во канцеларијата на ИВАО


 rss
W3C
HTML 5
Seo test
Te nderuar perdorues te sherbimeve tona, ju informojme se me rastin e festave te fundvitit ,zyra IVAO do te jete e mbyllur nga data 21 Dhjetor dhe do te filloje me pune me date 02 Janar 2014

Mireseerdhet ne faqen internet te Qendres Procesuese IVAORruga Zagrebi Nr.19
Arberi ish ( Dragodan )
Prishtine
tel: 038-604-816
MOB VALA 044 202983
MOB IPKO 049 202983
email : terminks@gmail.com
E-mail per viza biznesi: ivao.affari@gmail.com